Enganyen el propietari i li destrossen la casa al Gironès amb una festa il·legal

Els impostors van reservar la casa per a una suposada trobada familiar de Nadal postposada

L'interior del Mas Grau, després de la festa il·legal de dissabte.
L'interior del Mas Grau, després de la festa il·legal de dissabte. | ACN
NacióGirona
17 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:27h
Els propietaris d'una casa rural situada al nucli d'Estanyol, al terme municipal de Bescanó (Gironès), han denunciat destrosses a la seva propietat arran d'una festa il·legal celebrada la nit de dissabte amb un centenar de persones, segons ha avançat TV3 i ha confirmat l'ACN.

Els denunciants asseguren que a l'hora de fer la reserva, els van enganyar tot dient que se celebraria una reunió familiar de 10 persones que no havien pogut fer per Nadal; a més a més, el comprovant del pagament era fals.

Després de l'avís, els Mossos van presentar-se al lloc dels fets, Mas Grau, diumenge a les vuit del matí, quan hi havia una quinzena de vehicles. Segons el propietari, Manel Feliu, durant la matinada n'hi va arribar a haver gairebé 40.
 
Feliu assegura que dissabte al vespre, dos joves havien recollit les claus dient que la reserva l'havia fet el seu oncle, després que la casa que tenien llogada s'hagués anul·lat. Com que ja era tard, va pensar que ja els demanaria la documentació l'endemà, ha explicat. Per internet, els dos nois asseguraven que havia estat impossible "perquè donava error".

En tenir-lo llogat, el propietari explica que no podien irrompre a l'interior de l'edifici quan al matí encara hi havia gent, i els Mossos tampoc perquè "sembla que no tenien prou efectius". No van entrar fins a les 11 del matí, quan ja no hi quedava ningú. A l'interior, el panorama era desolador: vidres de gots i finestres trencats, mobiliari amuntegat i deixalles arreu.