sorteig de reis 2022

El segon premi del sorteig de Reis rega Roses i Figueres

Encara que el primer premi ha esquivat el país i ha tocat només a Logronyo, el número 44469 reparteix milers d'euros

per Victor Rodrigo, Barcelona, Catalunya | 7 de gener de 2022 a les 13:18 |
Administració de les Arenes, a Barcelona | ACN
No és una pluja de milions, però és un segon premi molt repartit. El sorteig de Reis de l'estat espanyol ha deixat un bon pessic de diners a Catalunya després de la rifa celebrada aquest migdia a Madrid. Encara que el primer premi ha esquivat el país, ja que ha tocat de manera íntegra a Logronyo, el segon premi ha tocat en més d'una desena de municipis de Catalunya. És el número 44469, que atorga 750.000 euros per cada sèrie.

En total ha tocat a 14 municipis del país: Manresa, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Vic, Sant Cugat del Vallès, Argentona, Sant Quirze del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Roses, Figueres, L'Espluga de Francolí i Falset. El tercer premi també ha anat a parar a Catalunya, a l'Hospitalet de Llobregat.


El sorteig també atorga diversos premis petits que es poden consultar tots de manera íntegra en aquesta pàgina web de Loterias y Apuestas del Estado. També hi podreu consultar tots els altres premis, que deixen entre 400 i 1.000 euros per cada sèrie.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació