Successos

Un cotxe envesteix les parades de les fires de Girona

Segons les primeres informacions, el conductor hauria patit un problema de salut o indisposició

per Irene Montagut, Barcelona, Catalunya | 30 d'octubre de 2021 a les 14:33 |
Un cotxe envesteix dues parades de les fires de Girona | ACN
Un cotxe ha envestit les parades de les fires de Girona al voltant de la una del migdia d'aquest dissabte. Ho ha publicat el creador de continguts Long Lixue amb un vídeo al seu compte de Twitter en què es veu la policia i un grup de gent per ajudar el conductor del vehicle.
 

El conductor ha perdut el control del cotxe i ha arrossegat dues parades del mercat d'artesania. El vehicle, que circulava a baixa velocitat, ha pujat al tronc central i s'ha emportat per endavant una parada d'aliments i un altre estand de dolços i llaminadures. Segons les primeres informacions, el conductor hauria patit un problema de salut o indisposició i ha estat un policia local que regulava el trànsit qui ha accedit a l'interior del vehicle per aturar-lo amb el fre de mà. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès el conductor i no consten més ferits per l'incident.

Els carrers de Girona s'han tornat a omplir per les Fires de Sant Narcís, després de dos anys sense fer-ho. Des de dijous passat la ciutat ha recuperat l'aspecte anterior a la pandèmia i la Devesa torna a tenir centenars de famílies passejant, amb nens que pugen a les atraccions. 


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació