S'obre la convocatòria d’ajuts Leader 2021 amb més de 650 mil euros en l’àmbit territorial d’ADRINOC

Dóna suport a empreses i persones emprenedores de 75 municipis rurals de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès

per Redacció, 27 d'octubre de 2021 a les 13:08 |
Els Hostalets d'en Bas, a la Garrotxa, és un dels municipis inclosos a l'ADRINOC. | Xavier Borràs.
Fins al 30 de novembre de 2021 es poden presentar sol·licituds dins la setena convocatòria d’ajuts Leader. Es tracta d’uns ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia de les zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per a crear, ampliar o millorar activitats econòmiques en els municipis que formen part del territori Leader ADRINOC (Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya).

Aquests ajuts són convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i cofinançats amb fons europeus FEADER, i es promouen i gestionen a través dels Grups d’Acció Local, com és el cas de l’Associació ADRINOC.

 
ADRINOC, amb seu a Olot i Figueres, dóna suport i assessorament a totes aquelles empreses i persones emprenedores que es vulguin acollir al programa d’ajuts Leader per a crear, millorar i/o ampliar els seus negocis emplaçats en qualsevol dels 75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès adherits a l’entitat.

 

Logotip de Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya. Foto: @adri_noc.


Des d’ADRINOC es fomentaran projectes d’inversió que creïn ocupació, que diversifiquin el teixit productiu de l’àmbit territorial, que estiguin promoguts per joves i que minimitzin el canvi climàtic d’acord amb els seus objectius estratègics, recollits en l’Estratègia de Desenvolupament Local d’ADRINOC, elaborada mitjançant un procés obert, participatiu i consensuat amb la ciutadania, les organitzacions i les entitats del territori.

 
Les persones que s’hi vulguin acollir ho podran fer fins al 30 de novembre de 2021 i podran contactar amb l’equip tècnic d’ADRINOC per  rebre assessorament personalitzat i informació més detallada dels ajuts Leader, a Olot (972 271 600), a Figueres (972 503 088) i a través de info@adrinoc.cat.
 

 

Participació