coronavirus

Consulta aquí els 148 municipis amb toc de queda

El Govern endureix el criteri per decidir on s'aplica el confinament nocturn

per Albert Vilanova, Barcelona, Catalunya | 18 d'agost de 2021 a les 08:52 |
Confinament nocturn | Arnau Alcalà
El Govern ha demanat aquest dimarts una pròrroga de set dies del toc de queda a partir de la 1 de la matinada i fins a les 6 del matí. La nova resolució modifica els criteris de restricció a la mobilitat nocturna, de manera que el límit serà menor: dels 250 casos per 100.000 persones actuals passarà als 125 per cada 100.000 habitants.

Llista de municipis amb toc de queda by naciodigital on ScribdEl Procicat ha decidit aquest canvi per "la millora de les dades epidemiològiques", tot i que incideix en la importància de "seguir amb les mesures de contenció" per evitar la propagació del virus.


En total es proposa una llista de 148 municipis- 125 municipis amb incidència acumulada a 7 dies superior a 125 casos diagnosticats per 100.000 habitants  i 23 municipis que es troben totalment o quasi totalment envoltats pels municipis afectats.

Aquestes mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindran una vigència de set dies. El Govern traslladarà la sol·licitud demà al TSJC i entraran en vigor aquest divendres 20 d’agost.


Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​

 

Participació