La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca convidada a Santa Cristina d'Aro

Al Santa Market d'aquesta població de la Costa Brava s'hi faran dues desfilades estivals junt amb una escola de samba i altres colles

Una imatge de 2019 de La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca.
Una imatge de 2019 de La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca. | NG.
NacióGirona
17 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:22h
Aquest dissabte vinent, 21 d'agost, la Santa Market de Santa Cristina d'Aro acollirà un carnaval d'estiu en què una de les colles convidades és La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca.

Importants colles i una escola de samba recrearan l'espectacle més grandiós del món en aquest carnaval d'estiu. Les desfilades seran tota una explosió de color, música i ball, immensa alegria i molt més. És el moment en què la gent es deixa anar i es transforma. Una festa on tothom té el mateix objectiu: gaudir al màxim.

Hi haurà dos passis d'aquests desfilades: un a les 20:30 h i un altre a les 22:30 h

Els participants
Cada desfilada comptarà amb la participació de:

Escola de Samba Alegria de Barcelona
Acompanyats de la seva batucada, porta bandeiras i capoeiristes, l'escola de samba Alegria de Barcelona és una iniciativa de l'Associació Cultural S.A.P.E.M. "Sambando Alegria pel Món". Utilitzant com a mètode la dansa, el ritme i molta diversió, porta a terme el seu objectiu a través de l'escola de samba de Barcelona i de diferents esdeveniments per tot Catalunya.

Lloc: escenari La Santa Central i a tot el recinte de la Market.

La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca
Amb més de 28 anys d'història, La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca és una "colla" molt familiar, on tothom té cabuda: desfilen des de nens amb 4 anys fins a gent gran amb 91. Tots amb un interès en comú: viure i gaudir la seva passió, el Carnestoltes. En aquesta ocasió hi desfilaran unes vint persones, amb vestuaris dels últims anys: París, Índia, Món i For de Lotus

Lloc: en tot el recinte de la Market.

Colla Amics del Carnestoltes Mar i Muntanya de Santa Cristina d'Aro
Colla local formada per gent de la Costa Brava i gent de la Garrotxa que els uneix la seva passió pel carnaval.

Lloc: en tot el recinte de la Market.

Colla Jove Percunautes de Santa Cristina d'Aro
Un projecte comunitari format per joves de 15 a 17 anys, amants dels tambors i del soroll fort. El grup va néixer amb l'objectiu d'experimentar amb els instruments i descobrir a poc a poc el funcionament d'una batucada a partir de l'aprenentatge vivencial.

Lloc: en tot el recinte de la Market.