1 de 10
turisme d'empresa

​Aliança entre Olot, Girona i Lloret per potenciar l'acollida d'esdeveniments

Les tres poblacions formen part d’OGL Meetings, una aliança creada l’any 2015 amb l’objectiu de promocionar el turisme de reunions a les comarques gironines.

Muntatge amb les tres ciutats | Ajuntament d'Olot
per Redacció, 10 d'agost de 2021 a les 14:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des del 2015 Olot forma part d’OGL Meetings, una aliança creada amb l’objectiu de promocionar el turisme de reunions a les comarques gironines i, principalment a la Garrotxa, Girona ciutat i Lloret de Mar.


Ara, amb l’objectiu de potenciar i difondre el territori i els seus atractius en un moment en el que el sector del turisme de reunions ha estat molt aturat, l’entitat llança una campanya a xarxes socials per mostrar les possibilitats i característiques d’aquestes zones pel que fa a l’organització de nous esdeveniments.

En aquest sentit, OGL Meetings ofereix espais, allotjaments, restaurants i activitats d’oci seguint totes les normatives de prevenció i contenció de l’expansió de la Covid-19, vetllant en tot moment per la seguretat de les persones que visiten aquests tres territoris. La nova campanya, adreçada a visitants d’arreu de Catalunya, Espanya i altres països fa especial èmfasi en les capacitats, instal·lacions i possibilitats que proporcionen aquests territoris alhora que presenta els diferents empresaris, establiments i membres de l’aliança.


OGL Meetings


El projecte de turisme de reunions dels territoris de la Garrotxa (Reunions entre volcans), Girona ciutat (Girona City Convention Bureau) i Lloret de Mar (Lloret Convention Bureau) aposta per crear un producte comú que inclou la muntanya, la ciutat i el mar.


A través d’aquesta col·laboració es busca arribar a noves possibilitats de turisme basant-se en la complementarietat de tres destinacions diferents amb especialitzacions pròpies, generar oportunitats de negoci i posicionar els tres territoris dins la indústria de reunions internacional.

Fins avui dia, la iniciativa - pionera a Catalunya – ha aconseguit captar turisme de reunions i congressos d’àrees com Barcelona i la Catalunya del Nord arribant a acollir una desena d’esdeveniments.

 

Participació