1 de 10
MAPA INTERACTIU

Mapa | Les 97 platges catalanes amb bandera blava

Un tribunal internacional avala prop d'un centenar de platges del litoral català per tenir condicions excel·lents i una bona gestió ambiental

Catalunya té 95 platges amb bandera blava | ND
per L.G., Barcelona, Catalunya | 28 de juliol de 2021 a les 13:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'estiu és temps d'anar a la platja i Catalunya és un país per fer-ho, malgrat que encara hi hagi algunes limitacions per les circumstàncies derivades de la pandèmia. Com cada any, un tribunal internacional de la Fundació d'Educació Ambiental ha atorgat les banderes blaves. Es tracta d'un guardó de prestigi mundial que exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent així com una bona gestió ambiental i de seguretat.

En aquest 2021, Catalunya té un total de 97 platges amb bandera blava: 26 a la demarcació de Girona, 31 a Barcelona, 29 a Tarragona i 11 a les Terres de l'Ebre. La xifra és major que la de l'any anterior, amb dues platges més. Pots consultar i localitzar el centenar de platges catalanes amb bandera blava en aquest mapa interactiu de NacióDigital.


Participació