Música

El festival «Vallviva» a la Vall d'en Bas del 15 i 16 de juliol exhaureix entrades

Tot és a punt a la finca Les Brides per a sentir Jorge Drexler, Manel o Judit Neddermann, amb l'oferta culinària de Les Cols en un paratge natural idíl·lic

per NacióGirona, Vall d'en Bas | 14 de juliol de 2021 a les 10:59 |
La finca de Les Brides, a la Vall d'en Bas, on se celebrarà el Vallviva Festival. | @vallviva.
La Vall d'en Bas, a la comarca de la Garrotxa, acollirà la primera edició del Vallviva, Festival dels sentits, que inclou una ambiciosa programació musical liderada per Manel, Jorge Drexler, Judit Neddermann, Koko Jean & The Tonics i Massa (ex Teràpia de Shock), acompanyadad'una oferta gastronòmica de primera protagonitzada per Fina Puigdevall i Martina Puigvert i tot l'equip del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin.

Ja fa dues setmanes que les 1.000 entrades/dia per a les dues jornades del festival, tant pels concerts com pels menús de Les Cols, s'han exhaurit abans que comenci aquest mateix dijous 15 de juliol. Les activitats es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i de gran harmonia, concretament a la finca de Les Brides situada a la carretera de la Parcel·laria, al municipi de la Vall d’en Bas.

Els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, activant tots els seus sentits: respirant en un entorn natural de gran bellesa -olfacte-; escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals -oïda-; tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca de la garrotxa amb reconegut prestigi internacional -gust-; sentint el tacte de la natura, la gespa, les flors, les plantes que ofereix l’espai -tacte-; i visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes -vista.
 


En total el Festival comptarà amb quatre escenaris, l’escenari Vallviva, visible des de tot el recinte, l’escenari Cabanya, un escenari de caire més íntim, situat en un bosquet acollidor, l’escenari Mercadet, a la zona d’exposició i paradetes, i l’escenari Aigua, un quart escenari cobert amb música de DJ de reconeguda trajectòria, a part de l’escenari natural del prat, on hi haurà altres intervencions i activitats.


l marge dels grans noms, aquests espais recolliran també l’oferta musical de la fusió de cant coral i teatre del reconegut Cor de Teatre, la música del mediàtic pianista Joan-Pau, l’actuació dels guardonats The Hanfris Quartet, la sensibilitat dels aclamats Alba i Santi Careta Trio i la frescor i novetat de Manzau, entre altres. Totes les localitats estaran degudament numerades i respectaran completament la normativa pandèmica.
 
El goig dels sentits és l’essència que ha inspirat el Vallviva. La proposta vol esdevenir un producte cultural i lúdic de qualitat, proper i amable per a tothom que es vulgui deixar seduir per la bona música i per un espai envoltat de part del patrimoni natural més significatiu de Catalunya, amb una clara voluntat de contribuir a projectes socials i solidaris d’abast nacional.
 

El cartell del Vallviva Festival dels Sentits del 15 i 16 de juliol a la Vall d'en Bas. Foto: @vallviva.

 

Participació