coronavirus

Un turoperador belga repatria els clients després de detectar 15 contagis

Els visitants eren grups de joves que passaven les vacances a Lloret, Malgrat de Mar i Calella

per NacióGirona, Girona, Catalunya | 9 de juliol de 2021 a les 12:05 |
Una platja de Lloret de Mar. | ACN.
L'operador turístic belga Summer Bash, que organitza viatges juvenils, ha anunciat que repatriarà tots els clients que té a l'Estat després de detectar 15 positius de Covid-19. Tots els contagis s'han donat en grups de joves que passaven les vacances a Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar i Calella (Maresme).

"No volem assumir cap risc i per això anul·lem immediatament els viatges a Espanya; la situació empitjora dia rere dia", ha afirmat l'empresa en unes declaracions a la radiotelevisió pública belga RTBF.  La decisió afecta uns 350 joves que estan estiuejant a la Costa Brava Sud i el Maresme.


Segons el turoperador, els positius s'han detectat en tres grups que sumen 271 joves i tots es troben passant la quarantena a Lloret. L'Ajuntament, per la seva banda, té constància que s'han detectat sis positius en un grup de quinze joves belgues.

Després de detectar contagis de coronavirus entre joves que havien estat a la Costa Brava, l'operador turístic belga va dur a terme un cribratge massiu. Aquest dimecres, segons recullen diversos mitjans, Summer Bash va fer proves ràpides a 271 joves que han vingut de vacances a la Costa Brava i al Maresme.


L'operador turístic ja ha enviat autobusos des de Bèlgica per recollir els joves i portar-los de retorn a casa. Mentrestant, Summer Bash ha cancel·lat les diferents excursions que tenia previstes i ha demanat als joves que no surtin de les seves habitacions.

Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació