La Costa Brava i el Pirineu de Girona aterren a París en la gira «Catalunya reStart Europe»

L’Atelier des Lumières de la capital francesa acull l’exposició digital immersiva "Dalí · Gaudí"

Un dels moments de presentació de «Catalunya reStart Europe» a París.
Un dels moments de presentació de «Catalunya reStart Europe» a París. | @diputaciogirona.
NacióGirona
23 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:42h
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona participa en l’acció Catalunya reStart Europe, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya per donar a conèixer la destinació als mitjans de comunicació i als prescriptors de cinc capitals europees (París, Amsterdam, Berlín, Londres i Madrid).

En el decurs de la gira s’informa els assistents sobre l’estat de la pandèmia a Catalunya, l’obertura de la destinació al turisme, la implementació de mesures de protecció i seguretat per als visitants, així com sobre el nou producte turístic Gran Tour de Catalunya i sobre nombroses novetats relatives a les destinacions catalanes que s’ofereixen als visitants a partir de l’estiu.
 
Concretament, dimarts 22 de juny, l’espai L’Atelier des Lumières de París, que acull la doble exposició monumental immersiva de Dalí, l’énigme sans fin, i Gaudí, architecte de l’imaginaire fins al 2 de gener de 2022, ha estat l’espai escollit per a la presentació turística de Catalogne reStart a França.

En aquest marc, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha tingut l’ocasió de mostrar i explicar els principals atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i les novetats d’aquesta temporada. Alhora, la delegació desplaçada a París s’ha relacionat amb una quarantena de periodistes i mitjans de comunicació, entre els quals hi havia Le Figaró, Easyvoyage, Geo Guide, Michelin Guide Verte, L’Obs, Voyageurs du Monde, L’Echo Touristique, Quotidien du Tourisme, Beaux Arts Magazine, Maison France 5, Le Petit Futé Magazine, Routard, Saveurs, Le Parisien, A/R Magazine,  Télérama i The Good Life, entre altres.
 
Quant a l’exposició immersiva «Dalí, l’énigme sans fin», és una creació realitzada sota la direcció artística de Gianfranco Ianuzzi en col·laboració amb la Fundació Gala-Salvador Dalí. La mostra proposa una ruta temàtica pels paisatges surrealistes i metafísics de l’artista a la Costa Brava i exhibeix obres icòniques com Rellotge tou en el moment de la seva primera explosió, Leda atòmica i Les temptacions de sant Antoni, acompanyades de la música de Pink Floyd.
 
A la fi del cicle de presentacions, prop d’un centenar de periodistes i creadors de contingut especialitzats en turisme i viatges i prescriptors internacionals hauran assistit al Catalunya reStart Europe, que prosseguirà, a partir de la tardor, amb l’organització de diversos viatges de descoberta que transcorreran per diferents destinacions catalanes per tal de donar a conèixer de primera mà els cinc trams del Gran Tour de Catalunya.