1 de 10
Música

L'Escola Municipal de Música de Besalú actua al Festival SIMFÒNIC a Girona

Més de 650 alumnes d’escoles de música de les comarques gironines hi participen aquest dissabte, 12 de juny, amb 11 concerts simultanis

Actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Besalú a Girona. | EMMB.
per NacióGirona, Girona | 10 de juny de 2021 a les 11:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Festival SIMFÒNIC és una diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música a 100 racons de Catalunya i Balears. Les actuacions tenen lloc en espais singulars i hi son presents tots els estils musicals.

El Centre Bonastruc ça Porta, al call jueu de Girona, col·labora en aquesta diada amb l'actuació de l'Escola Municipal de Música de Besalú al pati del Museu d'Història dels Jueus.


L’Escola Municipal de Música de Besalú està situada a Cal Campaner. dins del casc antic de Besalú. Amb més de de 30 anys d’història formen nens, joves i adults, tot potenciant la barreja d’estils (tradicional, modern i clàssic) i la creació de cançons, amb una formació oberta i integradora. És una escola que aposta per la creativitat i en aquest concert podreu escoltar els temes propis que componen i interpreten els seus combos amb la participació del Cor petit. [Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau, cliqueu sobre la data que us interessi.]
 
DISSABTE 12 DE JUNY - 11 H

DISSABTE 12 DE JUNY - 11.30 H
DISSABTE 12 DE JUNY - 12 H

DISSABTE 12 DE JUNY - 12.30 H

La ciutat de Girona acollirà el dissabte 12 de juny 11 concerts simultanis més a la Casa de Cultura- Aula Magna i Auditori Josep Viader, Monestir de Sant Pere de Galligants, Pati del Museu d’Història de Girona, Centre Bonastruc ça Porta. Museu d’Història dels Jueus i al Pati de les Magnòlies.

A la mateixa hora, per aprofitar aquest gran dia de música per a tots, existeix la possibilitat d’anar al Claustre del Monestir de Sant Esteve de Banyoles, el Parc Schierberk de Puigcerdà, l’Auditori de Santa Coloma de Farners o al Teatre Municipal de Palafrugell.

En aquesta onzena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament del grup de revelació d’aquest confinament els “Stay Homas”, protagonista del videoclip de presentació del Festival. La cançó “Gotta be patient” sonarà el dia 12 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts. 
 
La iniciativa SIMFONIC  és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

 

Participació