PARTITS

Jaume Veray agafa les regnes del Partit Popular a Girona

El comitè executiu treballa ja en les eleccions municipals de 2023

per Redacció, Tarragona | 26 de maig de 2021 a les 10:33 |
El logo del PP. | PP.
El Partit Popular de Catalunya es reforça amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023 amb el nomenament de nous presidents provincials. Es tracta de Jaume Veray a Girona, Xavier Palau a Lleida, Francesc Ricomà a Tarragona i Manu Reyes a Barcelona.

L'objectiu d'aquests nomenaments, segons un comunicat del partit, és "reforçar els equips per accentuar el treball territorial i reforçar les organitzacions municipals i, d'aquesta manera, arribar a les eleccions municipals de 2023 en les millors condicions per recuperar la representació municipal. Es tracta d'una aposta per la integració i el reforç de les estructures per garantir la presència de el Partit Popular a tot el territori català".


En relació als anteriors presidents provincials, el Comitè Executiu ha aprovat que Óscar Ramírez assumeixi la Vicesecretaria de Política Municipal del PPC, pel que la seva tasca continuarà vinculada al municipalisme, atenent que també és regidor a l'Ajuntament de Barcelona.

Per la seva banda, M.Àngels Olmedo i Francesc Caballero han estat nomenats vocals de lliure designació autonòmica. D'altra banda, Marisa Xandri, que era presidenta de PP de Lleida des de 2017, el febrer passat va comunicar a la direcció del partit la seva intenció de deixar la presidència provincial per centrar-se en les seves tasques com a regidora de la Paeria i com a vicesecretària de Política Social del PPC.

 

Participació