Camprodon

VÍDEO El metge de família de Camprodon s'acomiada després de 38 anys

Jordi Berdala, que també ha estat regidor, es jubila

per Redacció, 18 de març de 2021 a les 12:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El doctor Jordi Berdala va arribar a Camprodon, a exercir de metge de família, atret per les possibilitats que oferia la Vall i especialment per la seva passió per l’esquí. Va arribar-hi fa 38 anys amb la intenció de quedar-s’hi un període curt i finalment s’hi va establir de forma definitiva.


A Camprodon ha format una família, ha participat activament en la vida del municipi fins i tot sent regidor de l’Ajuntament durant 20 anys, i ha contribuït al desenvolupament de la comarca com a conseller comarcal durant vuit anys.

Ara, a punt de fer 65 anys, deixa la seva plaça de metge de família i continuarà exercint, fins als 70 anys, al centre mèdic de Ripoll amb els carnets de conduir i les mútues.


Ell mateix ens explica com viu aquests primers dies de menys activitat professional, al vídeo de sobre i en una carta de comiat als veïns que podeu llegir clicant aquí.

 

 

Participació