Moren dues persones en un accident de trànsit a Olot

El sinistre ha tingut lloc la passada mitjana a la carretera de la Deu. Hi ha una dona ferida lleu que ha estat traslladada a l'Hospital Trueta de Girona

Els Bombers han tret del cotxe les dues víctimes mortals, que havien restat atrapades.
Els Bombers han tret del cotxe les dues víctimes mortals, que havien restat atrapades. | Jonathan Oca.
NacióGirona
24 de febrer del 2021
Actualitzat el 25 de febrer a les 8:09h

Dos homes, veïns d'Olot, han mort aquest dimecres a la matinada en un accident de trànsit a la capital de la Garrotxa.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre hauria tingut lloc sobre la mitjanit quan el vehicle, que circulava per la carretera de la Deu, ha sortit de la calçada i s'ha estampat contra un arbre.

En el cotxe hi anaven dos homes de 30 i 39 anys que han resultat les víctimes mortals i una dona jove que ha resultat ferida lleu.

Els Bombers, que hi han acudit amb quatre dotacions, han tret del cotxe les dues víctimes mortals, que havien restat atrapades, i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha endut la dona a l'Hospital Josep Trueta de Girona.
 
L'avís del tràgic accident l'ha rebut a la Policia Municipal d'Olot poc abans de la mitjanit d'aquest dimarts a dimecres, quan ja era actiu el toc de queda nocturn, que arrenca a les deu del vespre. En l'accident només s'hi ha vist implicat un cotxe, el de les dues víctimes mortals.

La carretera de la Deu és un vial estret situa a la zona de la Font Moixina, amb poques cases i amb molt poc trànsit rodat.