La batllessa de Tossa de Mar també es vaccina al geriàtric del municipi

Imma Colom, metgessa en excedència, al·lega que no va fer "cap trampa", mentre l'Ajuntament distribueix la imatge de la seva immunització

La batllessa de Tossa, Imma Colom, en el moment de vaccinar-se.
La batllessa de Tossa, Imma Colom, en el moment de vaccinar-se. | Ajuntament de Tossa
NacióGirona
27 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:12h
Nou cas d'un batlle que rep el vaccí contra el coronavirus sense pertànyer a cap dels grups prioritaris en aquesta fase de la immunització. La batllessa de Tossa de Mar, de Junts per Catalunya, Imma Colom, ha rebut el fàrmac aprofitant que el Departament de Salut va anar al geriàtric del municipi a administrar-la entre els usuaris.

Colom és metgessa, però des de l'oposició han recordat que està en excedència per a ocupar el càrrec de batllessa, on dedica el 95% de la jornada. Durant l'últim plenari de Tossa de Mar va justificar haver rebut el vaccí perquè visita "molt sovint" el geriàtric.

Colom també va afirmar que no havia fet "cap trampa" i que se sentia "molt contenta" d'haver rebut el vaccí en el centre de gent gran de Tossa i que els seus usuaris també ho haguessin fet. L'Ajuntament va penjar una fotografia a les xarxes de la batllessa rebent el vaccí.