mitjans de comunicació

Ràdio Arbúcies emetrà els «Titulars» de Catalunya Informació

L'acord s'ha signat entre el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i el batlle d'Arbúcies, Pere Garriga

Saül Gordillo i Pere Garriga en el moment de la signatura de l'autorització. | Cedida.
per NacióGirona, Arbúcies | 14 de gener de 2021 a les 09:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'emissora municipal Ràdio Arbúcies connectarà amb els "titulars" de Catalunya Informació, després de l'autorització signada entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'Ajuntament d'Arbúcies. Es tracta d'una petició que havia fet el consistori i que la CCMA ha acceptat amb la finalitat de donar notorietat i prestigi als seus serveis informatius i millorar la seva percepció per part de l'opinió pública. L'acord s'ha signat aquest dimecres entre el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i el batlle d'Arbúcies, Pere Garriga.

L'autorització és de caràcter gratuït i estableix que la Corporació Cataalana de Mitjans Audiovisuals cedeix els Drets de la Propietat Audiovisual i Ràdio Arbúcies haurà d'assumir tots els drets derivats de la comunicació pública dels "Titulars" rebuts.


En aquest sentit, l'emissora municipal haurà de respectar la integritat dels "Titulars", que no podran ser modificats durant l'emissió; a més, haurà de respectar els títols de crèdit i haurà de citar als serveis informatius de Catalunya Ràdio. L'emissió haurà de ser íntegra i en cap cas no es podrà alterar ni interrompre ni tampoc no podrà ser patrocinada ni podrà anar lligada a cap tipus de publicitat específica.
 

 

Participació