La Diputació de Girona, dura amb Costa per desqualificar la seva feina: «Ens decep la seva ignorància»

El vicepresident del Parlament assegurava que "ningú sap el que es fa" a les corporacions supramunicipals

Josep Costa, durant el debat de política general.
Josep Costa, durant el debat de política general. | Adrià Costa
NacióDigital
15 de desembre del 2020
La Diputació de Girona ha respost amb contundència les declaracions del vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, en assegurar que "ningú no té ni idea del que fa" l'òrgan supramunicipal. La Diputació, a través d'un fil de piulades des del seu compte oficial, assegura que "els sobta i els decep la ignorància de Costa" i el conviden a concertar una cita amb la corporació i "trepitgi els municipis de les comarques gironines i parli amb els alcaldes i alcaldesses sobre si ha de desaparèixer".
  La presidència de la Diputació de Girona l'ocupa Miquel Noguer, també de Junts. El compte oficial de Twitter ha fet unes quantes piulades molt contundents, afirmant que "és vergonyós que personatges com Costa ocupin un lloc tan preeminent a la Mesa del Parlament".

Costa va afirmar el passat dia 12 de desembre que la Diputació de Barcelona "no és la tercera institució del país" i va carregar contra la moció de censura d'Esquerra Republicana de Catalunya arran del cas del Consell Esportiu de l'Hospitalet de Llobregat, amb la implicació de la presidenta de la l'ens, Núria Marín, que va destapar NacióDigital.