Només es portaran a terme 3 dels 48 pessebres vivents de la Federació Catalana

La federació vol potenciar el canal Pessebres Vivents TV per fer arribar la celebració a totes les llars

Escena del Pessebre Vivent de Manresa
Escena del Pessebre Vivent de Manresa | PVEPL
Redacció
10 de desembre del 2020
La Federació de Pessebres Vivents de Catalunya ha informat que de les 48 entitats que formen la federació, "a dia d'avui, només tres estan valorant fer les representacions i cap d’elles no es porta a terme a les comarques centrals", segons ha explicat la seva presidenta, la manresana Àngels Serentill.

Els pessebres, però, s’han reinventat aquest Nadal i ja van començar la temporada amb aquest títol en la taula rodona amb la que la van inaugurar Reinventem el Nadal i que va tenir presències molt destacades.
 
En l’acte d’inauguració també es va fer la presentació del vídeo de la temporada i una novetat que farà més que mai presents els pessebres vivents aquest Nadal. Des de la Federació de Pessebres s’ha engegat la iniciativa de portar les representacions a l’interior de les llars a través d’un canal de Pessebres Vivents TV. Per accedir-hi, només caldrà entrar a la web dels Pessebres Vivents de Catalunya i clicar el botó dels Pessebres Vivents TV, amb un enllaç directe. Allà hi haurà penjats muntatges audiovisuals, documentals i pel·lícules fetes expressament per aquest canal i que mostraran cada un dels pessebres de la federació. 

Per a Serentill "aquesta TV és una eina que posarà a l’abast de tothom els pessebres vivents, a qui ja els coneix i a qui no els coneix i no en sap res. Totes aquelles persones que no podran traslladar-se per raons de salut a visitar el pessebre vivent personalment o gent que viu a l’estranger, per exemple, podrà viure la màgia dels muntatges còmodament, des del sofà de casa. L’aspiració és que sigui una eina que ja quedarà per al futur".