El rodatge d'una sèrie ambientada a l'edat mitjana cerca 500 extres a Girona

El dies 9, 10 i 11 de desembre es farà un càsting a la Casa de Cultura

Girona tornarà ser escenari d'una superproducció cinematogràfica.
Girona tornarà ser escenari d'una superproducció cinematogràfica. | Foto: Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
26 de novembre del 2020
Actualitzat el 28 de novembre a les 10:11h
Els mesos de desembre i gener tindrà lloc el rodatge d'una súper producció a la ciutat de Girona i a diverses poblacions de la demarcació. Es tracta d'una sèrie de vuit capítols coproduïda per Diagonal TV.

Els dies 9, 10 i 11 de desembre tindrà lloc un càsting presencial per a trobar 500 extres per a aquesta producció ambientada a l'edat mitjana, concretament entre les darreries del segle XIV i principis del segle XV.

La selecció dels extres es farà a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l'Hospital, 6) de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h, amb totes les mesures de seguretat per a evitar contagis de la Covid-19. La prova serà molt ràpida i no cal demanar cita prèvia. La participació al rodatge és remunerada.

L'agència que prepara la selecció de figurants per al rodatge d'aquesta sèrie de Diagonal TV, YoCasting, ha habilitat un enllaç per manera que les persones que vulguin assistir al càsting es puguin inscriure.

Cal presentar-se amb el DNI, el número d’afiliació a la Seguretat Social, i un bolígraf per a omplir la fitxa.

Perfils requerits

• Homes i dones de 25 a 65 anys de tot tipus.  
• Cabells llargs i semillargs
• Homes amb barba i/o disposats a deixar-la. [No s’accepten: cabells tenyits, rapats o talls moderns.  Ni tattoos ni piercings (no funciona tapar amb maquillatge) en definitiva, gent el més natural possible.]

Els interessats han de disposar de papers en regla per a treballar, ja que es dóna d’alta a la Seguretat Social. La feina es remunerada.

Tothom ha d'assistir amb mascareta. Grups reduïts de persones que ompliran una fitxa amb les seves dades personals per a formar part de la base de dades de la producció. També, se’ls farà una fotografia al moment.