Maria Àngels Planas liderarà JxCat a la vegueria de Girona

A l'executiva també hi entren, entre d'altres, Agustí Arbós d'Olot; Maria Goretti Blanch, de Besalú; Mònica Sanjaume, de Ribes de Freser; i, Pep Coma, de Molló (Ripollès)

Maria Àngels Planas és primera tinent de batlle de l'Ajuntament de Girona.
Maria Àngels Planas és primera tinent de batlle de l'Ajuntament de Girona. | @girona_cat.
NacióGirona
10 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:50h
La tinenta de batlle de l'Ajuntament de Girona, Maria Àngels Planas, liderarà el partit de Junts a la vegueria de Girona després de formar l'única candidatura per a representar el partit. Planas estarà acompanyada per dotze persones més, com ara la presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, o la batllessa  de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueres.

Aquest cap de setmana el partit ha triat els representants a les vegueries, comarques i també en cada municipi. La votació que també servirà per a posar les bases de com elaborar les llistes electorals i com organitzar processos de primàries.

La llista de l'executiva a la vegueria de Girona de Junts també la formen Nuri Cassanyes de la Bisbal d'Empordà, Agustí Arbós d'Olot (Garrotxa), Maria Goretti Blanch de Besalú (Garrotxa), Sergi Mir de Caldes de Malavella (Selva), Mònica Sanjaume de Ribes de Freser (Ripollès), Pep Coma de Molló (Ripollès), Joan Mir i Clàudia Massó de Banyoles i Pol Pardini i Santi Cots de Girona.

A nivell de les eleccions territorials per comarques, a la Garrotxa els més votats han estat Salvador Vergés i Laura Pujolar, a frec amb Coral Vilà i Agustí Arbós; al Ripollès, per la seva banda, Josep Maria Creixans, amb el 100% dels vits, junt amb Josep Coma Guitart, Montsina Lllimós i Maria Immaculada Constans dón els més ben posicionats.