Enxampat un restaurant de Girona amb 24 persones a dins

Els Mossos posen 16 denúncies entre clients, treballadors i el propietari de l’establiment

NacióDigital
08 de novembre del 2020
Plaça de Salt
Plaça de Salt | Google Maps
Els Mossos d’Esquadra han denunciat 16 persones entre clients, treballadors i propietari d’un restaurant de Girona que servia menús amb gent a dins, incomplint la normativa actual contra la Covid-19. Dos comensals també han quedat denunciats per atemptat quan intentaven fugir per evitar la sanció.

Els fets van tenir lloc aquest divendres a primera hora de la tarda, segons informa el Diari de Girona. Els Mossos van rebre l'alerta que a la plaça de Salt hi havia un restaurant que podia estar obert al públic i van activar diverses patrulles.
 
Un cop al local, van detectar que a dins hi havia 24 persones: sis  treballadors i 18 clients, nou de les quals van fugir corrents. Dues persones més van intentar fugir i van empentar els policies, motiu pel qual els Mossos els han denunciat per atemptar contra agents de l'autoritat.

Els Mossos van aixecar acta als nou clients que van poder parar. A més, també van sancionar els sis treballadors i el propietari de l'establiment per tenir obert quan està prohibit.