Més de 150 assistents a la primera xerrada de les «Converses en xarxa» d'Esquerra Dona Girona

La conferència en línia sobre l'empoderament de les dones ha comptat amb la periodista Cristina Fallarás i l'eurodiputada Diana Riba com a ponents, i amb Meius Ferrés com a moderadora

per Redacció , Girona, 4 de novembre de 2020 a les 20:31 |
Aquest dimecres 4 de novembre s'ha dut a terme la conferència en línia "L'empoderament de les dones", la primera xerrada del cicle "Converses en xarxa" que organitza la secretaria de dones de la secció local de Girona d'Esquerra Republicana aquest novembre amb motiu del Dia Internacional de la violència masclista el 25 de novembre, superant els 150 assistents en directe al mateix temps.

La xerrada d'aquest dimecres ha comptat amb l'eurodiputada Diana Riba i la periodista Cristina Fallarás, i l'ha moderat Meius Ferrés. Davant de més de 150 assistents que ho han pogut seguir a través de Zoom i YouTube, s'ha posat en valor la iniciativa "Cuéntalo" de Fallarás, que ha recordat que la presència dels "homes blancs i rics" en les esferes de poder dilueix els missatges de les dones i és un dels principals esculls per fer-nos escoltar com a societat. Diana Riba ha exposat les dificultats de les dones per participar del poder.


L'acte ha finalitzat amb una ronda de preguntes a les ponents que han enviat totes les persones que han seguit l'acte des de Zoom i YouTube, i que ha introduït la regidora de l'Ajuntament de Girona per Esquerra Republicana de Catalunya, Anabel Moya.

La propera sessió del cicle tindrà lloc el proper dimecres 11 de novembre, a les 19:30h, i amb el títol "Dones en mons d'homes (esports i política)", comptarà amb la presència de la corredora Núria Picas i la politòloga Gemma Ubasart. El següent dimecres, el dia 18 de novembre, es celebrarà a les 19h la darrera conferència del cicle, "Les dones tenen prou eines per denunciar abusos?" amb la psicòloga Alba Alfageme i la Directora General d'Igualtat Mireia Mata.


Podeu veure el vídeo complet de la xerrada a YouTube, on també s'hi emetran la resta de conferències. 

 

Participació