«Trolls 2: gira mundial» i «Promare» s'estrenen en català aquest divendres

Aquests dos films es podran veure en diverses sessions en cinemes de les comarques gironines

NacióGarrotxa
23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:46h
Una imatge de «Trolls 2: gira mundial».
Una imatge de «Trolls 2: gira mundial». | Universal Pictures.

Dues esperades pel·lícules d’animació, Trolls 2: gira mundial i Promare, s’estrenen doblades en català aquest divendres, 23 d’octubre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que es podran veure en diverses sessions en cinemes de les comarques gironines

Trolls 2: Gira mundial

DreamWorks Animation presenta aquesta pel·lícula d’animació, seqüela de l’exitosa Trolls, que té per protagonistes els trols de la primera part. En aquesta ocasió, la Poppy i en Branch descobreixen que no són l’única tribu de trols al món. Hi ha sis regnes més consagrats cadascun a diferents tipus de música: funk, country, tecno, clàssica, pop i rock. Per a evitar que s’acabi imposant un únic tipus de música, emprendran una aventura que els portarà a visitar els altres regnes i a demanar-los que s’uneixin per preservar la diversitat.

Trolls 2: Gira mundial inclou temes musicals compostos per Justin Timberlake, que ja va estar nominat als Oscars el 2016 per la cançó de Trolls “Can’t Stop The Feeling”. El cantant també posa la veu al personatge Branch en la versió original anglesa.

Pel que fa a la versió catalana, són els actors Ivan Labanda i Paula Ribó, que posen les veus d’en Branch i la Poppy, qui interpreten també les cançons del film.

Del mateix estudi que va crear Shrek i El nadó en cap, el film està dirigit per Walt Dohrn i David P. Smith i distribuït per Universal. A les comarques gironines es podrà veure en el següents cinemes:

Cines Figueres (Figueres)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Ocine Girona (Girona)
ACEC Cines Olot (Olot)
Odeón Multicines Girona (Salt)


Promare

Dirigida per Hiroyuki Imaishi, aquesta pel·lícula d’anime japonesa  ens endinsa en un món  futurista en què una nova raça de mutants, amb el poder de controlar les flames, amenacen de provocar un infern de foc sobre el planeta Terra.

Destaca l’ús del color i els moviments de la càmera en les seqüències d’acció d’un títol que ha estat nominat a la millor pel·lícula d’animació independent dels Premis Annie 2020.

Recomanada a  partir de 12 anys, Promare està distribuïda per Selecta Visión. A les comarques gironines es podrà veure en el següents cinemes:

Cines Figueres (Figueres)
Cines Olot (Olot)
Odeón Multicines Girona (Salt)