L'hostaleria gironina es manifesta avui a Girona per a reclamar mesures reals de rescat del sector

Junt amb els onze gremis de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona volen que la contenció de la Covid-19 no estigmatitzi i culpabilitzi un únic sector

Carrers buits i bars i restaurants tancats a Olot.
Carrers buits i bars i restaurants tancats a Olot. | Ramon Buxó Martínez.
NacióGarrotxa
23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, junt amb els restants onze gremis que conformen la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, convoquen a la manifestació que han organitzat conjuntament aquest divendres 23 d’octubre, a les 11.30 h, a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya (plaça Pompeu Fabra, 1).

L'objectiu és reclamar al Govern mesures equitatives per a la contenció de la Covid-19, que no estigmatitzi i culpabilitzi un únic sector, en aquest cas el turístic i el de l’hostaleria. Entenen i respecten les restriccions i mesures per a la prevenció de la pandèmia, però si des de l'administració es vol fer un tancament total de les empreses, han d'anar acompanyades de mesures reals de rescat del sector, tant pel que fa a les empreses, com per als seus treballadors.

Es tracta d'un sector transversal, que dinamitza l'economia d'empreses del sector primari, de distribució, de comerç, però també és un servei públic per a la societat, que ajuda a l’organització de la mobilitat pel territori. A més a més, formen part d’altres entitats i associacions turístiques que ajuden a la seva promoció i preservació.

És per això, que conviden tothom a assistir a la manifestació, tant si es pertany al sector de l’hostaleria i turístic, com si s'hi està estretament vinculat. Tal com assenyalen, necessiten el màxim suport, difusió i unió per a poder mantenir-se vius i oberts, pel que agrairan que quei ho vulgui signi aquest document a la plataforma www.change.org, clicant aquí.

La manifestació comptarà amb totes les mesures de seguretat i protecció.
 

Cartell de la convocatòria. Foto: FHCG.