El Nàstic perd a casa de la UE Llagostera a la Copa RFEF

La derrota va arribar a la pròrroga, després que els grana s'avancessin a la primera part del partit

El Nàstic va perdre ahir davant la UE Llagostera per 2 gols a 1.
El Nàstic va perdre ahir davant la UE Llagostera per 2 gols a 1. | Nàstic
Redacció
23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:39h
El conjunt entrenat per Toni Seligrat tornava a disputar ahir eliminatòria a partit únic i sobre gespa artificial en la present edició de la Copa RFEF amb el mateix objectiu que davant el CD Ebro: vèncer per continuar aspirant a disputar la Copa del Rei.
 
El Municipal de Llagostera, per dimensions i superfície, plantejava un partit de vuitens de final molt disputat on cada pilota dividida o segona jugada ser-hi present des del primer minut de joc. El Nàstic va ser el més insistent a la porteria rival i seves van ser les ocasions més clares del primer temps. Gerard Oliva va obligar a volar el porter Marcos a la mitja hora de joc després del bon remat de cap del de Riudecanyes. També ho van intentar Albarrán, Fullana i Bonilla, sense trobar els tres pals de la porteria local. I en la recta final del primer temps, en jugada personal de Pedro per banda dreta, va arribar el gol de Bonilla. El davanter andalús va connectar amb el sorià, que arribant al segon pal va enviar l'esfèric al fons de la xarxa amb cama dreta. Amb l'avantatge es va arribar al descans.
 
En la represa, els locals van fer un pas endavant en busca de l'empat. Les pilotes a prop de l'àrea de Gonzi eren constants i la defensa ho resolia amb contundència; mentre que les dues accions rematades pels gironins no van trobar els tres pals. Els grana també haurien pogut ampliar diferències mitjançant Gerard Oliva, en una acció invalidada per l'àrbitre. I la darrera acció dels 90 minuts va ser per a Joel Lasso, en un remat que va marxar alt.
 
En temps de pròrroga, partit igualat al màxim i amb la mateixa intensitat que el primer minut de partit. Les contínues aturades en el joc, ja sigui per canvis o faltes, algunes sancionades amb targeta, van evitar un joc continu. L'única rematada dels primers 15 minuts de pròrroga va ser de Bonilla, que va marxar a fora.
 
I, en la segona meitat de la pròrroga, el penal xiulat pel col·legiat del partit va permetre a Cortés transformar la pena màxima i desequilibrar el resultat a favor dels locals. Els grana, amb un efectiu menys per expulsió de Bonilla, van continuar intentant empatar mitjançant Amang i Albarrán, en dos rematades de cap que van sortir fregant els pals de la porteria defensada per Marcos.
 
El Nàstic va perdre d'aquesta manera el seu bitllet cap a la Copa del Rei. El diumenge, a les 17 hores, el primer rival que visitarà el Nou Estadi serà el CF Badalona. El duel serà transmès en directe per Footters i Esport3.