L'Hospital Josep Trueta de Girona, escenari de la «Marató de TV3»

L'edició del 2020, dedicada a la Covid-19, comptarà en connexions en directe des dels principals hospitals de Catalunya

El programa d'enguany serà descentralitzat i es traslladarà a plató ben arribada la tarda.
El programa d'enguany serà descentralitzat i es traslladarà a plató ben arribada la tarda. | TV3
NacióGirona
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:28h
TV3 prepara una Marató 2020 dedicada a la Covid-19 amb moltes novetats donat el context de pandèmia. Enguany, l'edició del mític programa comptarà amb un format més descentralitzat, i hi haurà connexions en directe i entrevistes des dels principals hospitals del país, entre els que ha estat escollit l'Hospital Trueta de Girona.

El centre sanitari gironí s'afegeix a la llista, de la que també en formen part l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la UB, el Parc de Salut Mar, el Consorci Sanitari de Terrassa, l'Hospital Germans Trias i Pujol, l'Hospital de Bellvitge, Sant Joan de Déu, el Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Sant Joan de Reus, l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Sant Pau.

El programa serà presentat pels periodistes Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté, i, després de tot un dia de connexions arreu del país, es traslladarà al tradicional plató dels estudis de la cadena de televisió pública de Catalunya ben entrada la tarda.

Tot i que la Marató tindrà lloc el 20 de desembre, enguany es poden fer donacions telefòniques cada dimecres, de set a nou del vespre, al 900 215 050. Tot i que el dia de l'emissió s'ampliarà l'atenció als donants, les seus tindran menys aforament per les restriccions arran de la Covid-19, motiu pel qual s'ha decidit avançar l'obertura de la línia.