El Santander reconeix TEISA com la Pime de l'Any 2020 de Girona

Per la seva banda, l'empresa LC Paper, a Besalú, guanya l'accèssit en la categoria d’empresa socialment responsable

L'estació de TEISA a Olot.
L'estació de TEISA a Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
16 d'octubre del 2020
TEISA ha estat designada aquest dijous com a Pime de l'Any 2020 de Girona, un premi convocat pel Banc Santander, amb la col·laboració del diari La Vanguardia, per a reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses en la creació d'ocupació i generació de riquesa.

Transports Elèctrics Interurbans SA (TEISA), és una empresa de transport que va ser fundada el 1920 al municipi de Banyoles i que en aquests cent anys s'ha estès per totes les comarques gironines. El seu nom prové dels seus primers vehicles en propietat que aprofitaven l'energia elèctrica per moure la seva flota de òmnibus.

TEISA ha sabut afrontar els canvis que han anat sorgint de la demanda social, estant sempre a l'avantguarda de totes les novetats tècniques per poder donar el millor servei en les millors condicions. Amb aquest sentiment TEISA ha tingut sempre la voluntat de millorar per poder oferir servei a tots els viatgers. D'aquesta manera ha apostat per l'ampliació de les destinacions i la millora constant de la flota de vehicles.

En aquesta quarta edició del Premi Pime de l'Any s'han concedit també quatre accèssits, un dels quals ha estat atorgat a LC Paper, que desenvolupa la seva activitat a la Garritxa en l'àmbit de la fabricació de paper sostenible, i que ha estat reconeguda com a Empresa Responsable.

TEISA optarà, juntament amb les empreses guanyadores en la resta de províncies de l'estat, al Premi Pime de l'Any d'Espanya que es decidirà en el primer trimestre de 2021.