Cinc centres educatius del Gironès tenen algun grup confinat a casa

Tres centres afectats a Girona i un a Celrà i Bescanó

per NacióDigital, 18 de setembre de 2020 a les 14:45 |
Distàncies de seguretat a dins de les aules | Aj Olot
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. A dia d'avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'avui suposen un increment respecte ahir, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 

Al Gironès hi ha cinc centres confinats: tres que ja ho estaven ahir, tots de Girona capital (Maristes, escola Taialà i l'institut de Santa Eugènia) i dos més que s'han afegit al llistat avui (l'institut la Miquela de Bescanó i l'escola les Falgueres de Celrà. 


El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent: Llar d’infants privades, 4; llar d’infants municipals, 14; escoles de 2n cicle d’infantil i primària, 31; instituts d’ESO, Batxillerat i FP, 23; escola d’ensenyaments artístics superiors, 1; Instituts Escola, 4; centres privats concertats, 26; centres privats, 8.
 

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd

 

Participació