Detenen un sospitós de l'assassinat de l'home trobat amb un tret en un camí forestal de Calonge

​Els Mossos han obert una investigació que està sota secret de sumari

NacióDigital
14 de setembre del 2020
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home sospitós de l'assassinat d'un altre a Calonge (Baix Empordà), el cos del qual va ser localitzat diumenge en un camí forestal, segons ha avançat El Punt Avui i han confirmat a l'ACN fonts policials. La víctima, d'entre 35 i 40 anys, va morir a causa d'un tret a l'esquena. Al lloc dels fets es van trobar restes de sang a tocar d'un cotxe.

Segons el diari, els Mossos van rebre hores abans una denúncia d'un veí de Sant Antoni de Calonge que explicava que la seva escopeta de caça, el seu cotxe i la seva moto havien desaparegut de casa seva, i que sospitava que s'ho havia emportat el seu fill.

Els Mossos van rebre l'avís cap a les vuit del matí d'aquest diumenge, quan van ser alertats de la troballa d'un cos sense vida en un camí forestal amb signes de violència. La zona ones va trobar el cos és pròxima a la urbanització Mas Pere d'aquest municipi del Baix Empordà. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació, que està sota secret d'actuacions.