La residència Montsacopa d'Olot aïlla dotze residents positius de coronavirus

Una treballadora va contraure la malaltia i va obligar a fer les proves als residents amb qui havia tingut contacte

Residència Montsacopa d'Olot.
Residència Montsacopa d'Olot. | Google Maps
Redacció
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:44h
La residència de Montsacopa d'Olot ha aïllat dotze residents després que hagin donat positiu per coronavirus en una prova PCR. El centre ha activat el protocol d'actuació i ha traslladat als residents positius en una zona habilitada per garantir que no hi ha contacte amb la resta d'usuaris del centre. A més, també s'han detectat quatre casos més de treballadores que hauran de fer aïllament.

El dimarts 1 de setembre, una de les professionals va comunicar que era positiva de coronavirus. El Departament de Salut va fer una prova als residents i treballadors que havien estat en contacte amb ella i així saber el seu estat. Ara, Salut en farà un seguiment de l'aïllament dels residents i també de les professionals.

A més, també es faran proves a la resta d'usuaris del centre de Montsacopa i de tots els treballadors. D'acord amb el pla de contingència per fer front a la Covid-19 que ja ha activat la residència s'ha dividit la residència en diversos sectors en funció del risc de contagi. A més, també s'acorden les accions que es prenguin amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa i els serveis de salut.