VÍDEO Una baralla a la platja de Llafranc acaba amb un ferit per impacte de casc de moto

La Policia Municipal de Palafrugell investiga els fets després d'haver interrogat les dues parts implicades

NacióDigital
30 d'agost del 2020
La Policia Local de Palafrugell investiga una baralla que va acabar amb una persona ferida després de rebre d'un cop amb un casc de moto aquest divendres. Els fets van tenir lloc divendres a la tarda a la platja de Llafranc quanun grup de persones que jugaven a vòlei a la sorra es va barallar amb un altre grup. Fonts consultades per NacióDigital apunten que l'agressor és propietari d'un dels locals de primera línia de mar.
En un vídeo publicat a les xarxes, es veu com una dona s'encara als banyistes i just després apareix un home amb un casc que agredeix un altre dels presents. Un agent present al lloc dels fets va identificar els implicats. La Policia Local va interrogar aquest dissabte a una de les parts i aquest diumenge ho farà amb l'altra, segons han confirmat fonts municipals a l'ACN.

Testimonis apunten a xarxes socials que una pilota havia anat a parar a la taula d'un restaurant del passeig marítim. El presumpte agressor, en una publicació a Instagram, s'ha disculpat per uns fets "que no l'enorgulleixen" i al·lega "insults i amenaces" a la seva mare després que els recriminés haver tirat dues pilotes a la terrassa del local.