Vinculen el robatori d'una grua a Castelló d'Empúries amb l'arrencada del caixer automàtic a Riells i Viabrea

El vehicle va ser sostret unes dues hores abans dels fets

L'estat en què va quedar la sucursal bancària.
L'estat en què va quedar la sucursal bancària. | Cedida.
20 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:38h
La Unitat d'Investigació Criminal de Girona dels Mossos d'Esquadra està estudiant una possible relació amb el robatori d'una grua, en una empresa d'aquest sector, a Castelló d'Empúries, que s'hauria fet servir per arrencar el caixer automàtic a Riells i Viabrea, amb gairebé un centenar de quilòmetres de diferència entre ambdues poblacions.  

Així ho han assenyalat fonts dels Mossos d'Esquadra a NacióBaixMontseny i han assegurat que s'estan analitzant les imatges de les càmeres de seguretat per identificar-ne els autors. El vehicle s'hauria sostret de la localitat empordanesa una mica més tard de les tres del matí. 

La grua, tal com ha apuntat TV3, l'han trobada en un bosc de Tordera, així com el caixer automàtic i en un estat "mig cremats". Les fonts de la policia catalana han admès que no és un modus operandi habitual, però que ja se l'havien trobat. En aquest sentit, la informació de la televisió pública catalana ha determinat que almenys aquest any ja n'hi ha hagut sis d'aquestes característiques.   

La sucursal bancària de Riells i Viabrea es troba a l'entrada del municipi, al trencant de la C-35 i just davant té un petit aparcament, cosa que permet una certa maniobra i mobilitat de vehicles.