Apareixen més positius al coronavirus després de fer el camí de Sant Jaume

En el cas dels positius de Reus i Almoster un dels afectats és la Regió Sanitària de Girona

Redacció
17 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:53h
Mont-roig del Camp és un dels municipis afectats en els nous brots de coronavirus.
Mont-roig del Camp és un dels municipis afectats en els nous brots de coronavirus. | ACN.
El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confimat avui l'existència de dnous positi a la regió sanitària del Camp de Tarragona. Segons confirma el Departament, es tracta de 8 persones localitzades a Almoster, Mont-roig del Camp i a Reus.

En el cas dels positius de Reus i Almoster, amb 4 casos i 8 contactes en seguiment, són de dues regions sanitàries diferents. Concretament, 3 són del Camp de Tarragona i 1 és de la de Girona. Pel que fa als de Reus i Mont-roig del Camp, hi ha 4 contagis i un d'ells es troba hospitalitzat. D'aquests positius hi ha 41 contactes en seguiment, segons el Departament de Salut.

Mentrestant, es mantenen la resta de positius al coronavirus. El d'una família de la ciutat de Tarragona compta amb 10 casos i 37 en seguiment. El que afecta 6 persones de Perafort, la Secuita i Tarragona, també en l'àmbit familiar, manté aïllats 45 contactes. El de Reus i les Borges del Camp, amb 3 casos, afecta 18 contactes.

A més a més, a Valls es va produir un seguit de positius en una fàbrica, amb 4 casos i 18 en seguiment, i a Torredembarra i Roda de Berà es compta amb 3 casos i 21 en seguiment.