Ja heu resintonitzat els canals de televisió del vostre aparell?

Aquests dies es porta a terme el canvi, que afecta cadenes com Olot Televisió o Televisió del Ripollès

NacióGarrotxa
13 de juliol del 2020
El repetidor de la Mare de Déu del Mont.
El repetidor de la Mare de Déu del Mont. | Arxiu NG.
Mentre als municipis garrotxins de la Vall de Bianya i de la Vall d'en Bas la resintonització de canals de televisió ja s'ha efectuat del tot durant la passada setmana, encara manquen de fer-ho aquest dies vinents municipis com Santa Pau, Maià de Montcal, les Planes d'Hostoles o una part d’Olot, tal com ha ressenyat el director d'Olot Televisió, Albert Brosa.

"De cares a la setmana vinent, afrontem l’última etapa del canvi de freqüència dels canals d’Olot Televisió i Televisió del Ripollès. Totes aquelles persones que viuen en aquests municipis que sàpiguen que al llarg de la setmana vinent es farà la resintonització de canals", assevera Brossa.

Aquests canvis en la sintonització dels canals de televisió s'havien de produir just al març, però la crisi del coronavirus va obligar a aturar el dividend digital i just aquesta setmana es realitzarà l'operació de canvi en els repetidors de Santa Magdalena i de la Mare de Déu del Mont, que donen cobertura a la resta de la comarca.

Als habitatges amb antena individual només cal tornar a sintonitzar  les cadenes mitjançant el comandament del televisor. Pel que fa a les comunitats de veïns amb antena col·lectiva, cal avisar una empresa instal·ladora homologada perquè adapti l’antena, i instal·li el nou mòdul. Després, cada veí haurà de resintonitzar els canals. Els espectadors poden trobar Olot Televisió al canal 21.