Administració de l'Estat

Reobren els Centres d’Atenció i Informació de la Seguretat Social a la demarcació de Girona

Coincidint amb la reobertura a tot l’Estat, també les oficines de Figueres, Blanes, la Bisbal, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners recuperen l’atenció al públic amb cita prèvia

per NacióGarrotxa , Olot, 7 de juliol de 2020 a les 11:42 |
El Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social al passeig de Barcelona d'Olot. | Arxiu NG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquest dilluns, coincidint amb la represa de l’activitat als centres de tot l’Estat, tornen a reobrir els Centres d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) a la demarcació de Girona, que romanien tancades com a resultat de la imposició de l'estat d'alarma i les mesures de prevenció arran de la Covid-19. A partir d’avui atendran amb cita prèvia.

Així, els centres d'Olot, Figueres i Blanes reobren l’atenció a les persones de dilluns a divendres; l’oficina de Sant Feliu de Guíxols atendrà el públic els dilluns, els dimecres i els divendres; la de la Bisbal els dimarts i els dijous; i la de Santa Coloma de Farners els dilluns i els divendres. En canvi les oficines de Puigcerdà i Ripoll romanen encara tancades.  
 

 

Participació