1 de 10
Vies verdes

El Ministeri d'Agricultura dóna suport al projecte de Camí Natural del Fluvià

Aquesta ruta connectarà les comarques de Girona i Olot i, a més, conformarà un tram del futur recorregut del Eix Subpirenaic, que impulsen des de Madrid

Els respresentants garrotxins a Madrid. | @CCGarrotxa.
per NacióGarrotxa, Olot | 6 de juliol de 2020 a les 09:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach i el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà, acompanyats dels gerents d'ambdues organitzacions i el subdelegat del  Govern a Girona, Albert Bramon, van mantenir la passada setmana una reunió a Madrid amb Cristina Clemente, subdirectora general de Regadíos, Caminos Naturales i Infraestructuras Rurales, depenent del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació espanyol.

A la reunió, els representants de la comarca de la Garrotxa i del Consorci de  les Vies Verdes de Girona van presentar-hi el projecte Camí Natural del Fluvià, que es troba en una fase molt avançada de realització.


Aquest camí natural connectarà les comarques de la Garrotxa i el Pla de l'Estany i, a més, conformarà un tram del futur recorregut del Eix Subpirenaic, que impulsa la subdirecció esmentada.


Per la importància estratègica del Camí Natural del Fluvià (que acabarà connectant les ciutats de Girona i Olot), els presidents del Consell Comarcal i del Consorci Vies Verdes han volgut presentar el projecte al Ministeri d'Agricultura per a sol·licitar-ne la col·laboració.

La subdirectora, Cristina Clemente, va avançar el compromís del Ministeri a finalitzar aquesta Via Verda per la importància i atractiu per a tota la zona.


 

 

Participació