El Ministeri d'Agricultura dóna suport al projecte de Camí Natural del Fluvià

Aquesta ruta connectarà les comarques de Girona i Olot i, a més, conformarà un tram del futur recorregut del Eix Subpirenaic, que impulsen des de Madrid

Els respresentants garrotxins a Madrid.
Els respresentants garrotxins a Madrid. | @CCGarrotxa.
NacióGarrotxa
06 de juliol del 2020
El president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach i el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà, acompanyats dels gerents d'ambdues organitzacions i el subdelegat del  Govern a Girona, Albert Bramon, van mantenir la passada setmana una reunió a Madrid amb Cristina Clemente, subdirectora general de Regadíos, Caminos Naturales i Infraestructuras Rurales, depenent del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació espanyol.

A la reunió, els representants de la comarca de la Garrotxa i del Consorci de  les Vies Verdes de Girona van presentar-hi el projecte Camí Natural del Fluvià, que es troba en una fase molt avançada de realització.

Aquest camí natural connectarà les comarques de la Garrotxa i el Pla de l'Estany i, a més, conformarà un tram del futur recorregut del Eix Subpirenaic, que impulsa la subdirecció esmentada.

Per la importància estratègica del Camí Natural del Fluvià (que acabarà connectant les ciutats de Girona i Olot), els presidents del Consell Comarcal i del Consorci Vies Verdes han volgut presentar el projecte al Ministeri d'Agricultura per a sol·licitar-ne la col·laboració.

La subdirectora, Cristina Clemente, va avançar el compromís del Ministeri a finalitzar aquesta Via Verda per la importància i atractiu per a tota la zona.