Emprenedoria

La Diputació impulsa les empreses gironines amb la segona edició dels Premis Projecta’t

Guardonarà deu iniciatives empresarials gironines, entre empreses i autònoms, amb sis mesos d’assessorament personalitzat i gratuït per fer-les créixer

per NacióGarrotxa, Olot | 3 de juliol de 2020 a les 10:53 |
Un exemple del que ofereixen els Premis Projecta’t al teixit empresarial és el cas de Troncsijoc, empresa familiar de la Garrotxa. | @diputaciogirona.
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat 20 de juny la Diputació de Girona va obrir la convocatòria de la segona edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses i autònoms de les comarques gironines. Aquests premis s’emmarquen en el programa d’emprenedoria «Co-Creix» i compten amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), de la Unió Europea.
 


Els guardons s’adrecen a empreses amb una trajectòria màxima de cinc anys i a treballadors autònoms amb una trajectòria màxima de tres anys, a comptar des de la darrera alta d’autònoms, tots ells amb domicili fiscal i centre de treball a la demarcació de Girona.

 
Es premiaran deu iniciatives, que obtindran un acompanyament de sis mesos, en què rebran fins a 40 hores d’assessorament personalitzat i gratuït d’un o més consultors experts sobre els àmbits que necessitin per dur a terme la iniciativa empresarial.

 

Díptic dels Premis Projecta't de la Diputació de Girona. Foto: @diputaciogirona.


Hi poden optar les iniciatives empresarials gironines que tinguin identificats un repte o oportunitat de millora, com ara el desenvolupament d’un nou producte o servei, l’entrada a nous mercats, millores tècniques en els processos productius o altres reptes que tinguin per objectiu un creixement de l’empresa a curt termini. Els candidats han de defensar de quina manera l’assessorament especialitzat d’experts externs pot ajudar la seva empresa a aconseguir l’objectiu que s’han marcat.
 

Un exemple del que ofereixen els Premis Projecta’t al teixit empresarial és el cas de Troncsijoc, una empresa jove i familiar de la Garrotxa dedicada a dissenyar i construir espais i estructures de joc amb fusta i troncs provinents de tales responsables de la comarca. Aquests guardonats de la primera edició comptaven amb l’expertesa en construcció i pedagogia, però tenien algunes mancances en gestió empresarial i comunicació.


Gràcies a la mentoria han pogut implementar una metodologia de gestió que els ha permès agilitzar processos i ordenar funcions. També han millorat els canals de comunicació dels seus productes i, consegüentment, la seva facturació. 
 
El termini per inscriure-s’hi acaba el 19 de juliol de 2020 i des del l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local s’ofereix un servei de consultes per respondre a tots els dubtes que puguin tenir les empreses de la demarcació. 
 
Tota la informació es facilita a la pàgina web dels premis.

 

Participació