​Detingut l'home que va ruixar amb sosa càustica l'exparella i la filla d'ella

L'atac va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols i la dona va resultar ferida amb cremades molt greus

NacióGirona
01 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:27h
El carrer on es va produir l'agressió
El carrer on es va produir l'agressió | Google Maps,
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant  Feliu de Guíxols han detingut aquest matí, a Sant Feliu de Guíxols, un home de 45 anys amb domicili a la mateixa població, com a presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces.

Els fets es remunten al migdia del passat dilluns, quan els mossos van rebre l’avís que una dona i la seva  filla menor  d’edat havien estat agredides per un home a la via pública. Els agents s‘hi van dirigir d’immediat i van comprovar que l’agressor havia ruixat amb algun tipus de producte corrosiu (sosa càustica) a la mare i nena, que van ser traslladades ràpidament a l’Hospital Vall d’Hebron.

Acte seguit, i després de recollir els vestigis del lloc, els mossos van fer les pertinents tasques d’investigació per saber qui podia ser l’autor dels fets i van iniciar la seva recerca. Les indagacions han donat fruits aquest matí quan patrulles dels mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, l’ha localitzat i l’ha detingut.

Els detingut, que no té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Segons informació facilitada pel TSJC, hi ha un historial de denúncies creuades entre l'agressor, la dona i el marit d'aquesta. Entre ells, una denúncia que el 30 de maig va interposar la dona contra l'atacant per coaccions. El jutjat d'instrucció número 2 va desestimar una ordre de protecció "perquè no es donaven les exigències per adoptar-la".