Emprendors

La Diputació de Girona impulsa l’emprenedoria en la segona edició dels Premis Projecta’t

Guardonarà amb sis mesos d’assessorament personalitzat i gratuït deu iniciatives empresarials de les comarques gironines per a fer-les créixer

per Redacció, 18 de juny de 2020 a les 11:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Diputació de Girona convoca la segona edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines, en el marc del programa d’emprenedoria Co-Creix, de l’Àrea de Promoció Desenvolupament Econòmic Local de la mateixa corporació. Els Premis Projecta’t compten amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional(FEDER), de la Unió Europea.

 
Els guardons s’adrecen a emprenedors del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement. Els deu projectes seleccionats obtindran l’assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que els mateixos emprenedors escullin.

 
Hi poden optar les empreses i treballadors autònoms amb una trajectòria màxima de cinc i tres anys, respectivament, i amb domicili fiscal i centre de treball a la demarcació de Girona, que tinguin identificats reptes o oportunitats de millora i que justifiquin la necessitat d’un suport extern per orientar la seva estratègia empresarial.

 
En aquesta edició, l’autònom ha de tenir identificat un repte que impliqui el compromís, a curt termini, de constituir-se com a empresa, i l’activitat objecte de la sol·licitud ha de ser la seva activitat principal.
 
El termini per inscriure-s’hi comença aquest divendres i acaba el 19 de juliol. Els candidats tenen un total de trenta dies naturals per presentar  la sol·licitud a la Diputació de Girona, en el canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels Premis Projecta’t. Tota la informació es facilita a la plana web dels premis.
 

Fulletó dels Premis Projecta't 2020. Foto: @diputaciogirona.

 

Participació