Coronavirus

Trobades amb 20 persones i casals d'estiu: tot el que es pot fer en fase 3

En la darrera etapa de la desescalada desapareixen totalment les franges horàries i es permetrà consumir a les barres dels bars

per Sara González, 15 de juny de 2020 a les 11:30 |
Què implica la fase 3? | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La darrera etapa de la desescalada inclou una bateria de flexbilitzacions a les portes de trepitjar ja l'anomenada "nova normalitat", un estadi que s'assolirà a tot el territori a partir del 22 de juny, quan finalitza l'estat d'alarma. A Catalunya, territoris com el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre, Alt Pirineu-Aran, Catalunya Central i Girona ja estan en fase 3 i el Govern també demanarà que Barcelona, l'àrea metropolitana i Lleida entrin en aquesta fase abans del pròxim cap de setmana.

La lletra petita del BOE fixa que en aquesta fase 3 s'amplien les trobades a grups de fins a 20 persones, s'eliminen totalment les franges horàries i es dona el tret de sortida als casals d'estiu. També s'aixequen restriccions als locals comercials i d'hostaleria i restauració, i a última hora també s'ha acabat permetent l'obertura de discoteques. A continuació, les noves accions que estaran permeses. 

  

Participació