Ingressen a presó dos joves per un delicte de robatori amb força a Olot

La Policia Municipal els va tornar a detenir 24 hores més tard que haguessin intentat tornar a entrar al mateix domicili

Una acció recent de la Policia Municipal d'Olot al passeig de Barcelona.
Una acció recent de la Policia Municipal d'Olot al passeig de Barcelona. | @olotuit.
NacióGarrotxa
26 de maig del 2020
La Policia Municipal d'Olot ha detingut dos lladres per un delicte de robatori amb força en un habitatge. Es tracta de dos joves de 18 i 20 anys, veïns de la ciutat, amb antecedents per altres delictes i a qui la policia ja havia denunciat onze cops per haver-se saltat el confinament per l'estat d'alarma.

La detenció va tenir lloc la matinada de dimecres de la setmana passada, quan un veí va alertar al cos policíac de la presència de dues persones dins de casa seva. Quan la policia hi va arribar, els va enxampar encara a l'interior de l'habitatge i els va detenir per un robatori amb força. L'endemà van quedar en llibertat després de comparèixer davant el jutge.

Però, la policia local els va tornar a detenir 24 hores més tard quan van rebre l'avís que estaven intentant tornar a entrar al mateix domicili. Diferents testimonis havien alertat dijous a la tarda la Policia Municipal d'Olot i van constatar que es tractava del mateix habitatge on hi havia hagut el robatori. Quan els agents van arribar-hi, van tornar a identificar els mateixos dos joves.

Els nois van romandre detinguts per una temptativa de robatori amb força. Fa al cas que els joves acumulaven diferents detencions anteriors, ja que se'ls atribueixen furts a diferents comerços de la ciutat i han estat acusats d’assetjament verbal a una noia i de fer tocaments a una altra jove. A més a més, des de l’inici de l’estat d’alarma, la Policia Municipal els havia denunciat onze vegades per incomplir l’ordre de confinament.

Els detinguts han passat a disposició del jutge, que n'ha ordenat l'ingrés a la presó.