Ja es pot visitar pacients sense Covid-19 a l'Hospital d'Olot

Només romanen ingressats amb aquest coronavirus tres pacients, no hi ha cap professional infectat i ja s'han produït 109 altes

L'Hospital d'Olot normalitza, a poc a poc, la situació.
L'Hospital d'Olot normalitza, a poc a poc, la situació. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
25 de maig del 2020
A partir d'avui es reactiven les visites de familiars a les Unitats 3 i 4 de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrota, només de pacients que no siguin positius de Covid-19. Aquestes unitats són les atenen actualment els pacients de traumatologia, ginecologia, cirurgia i medicina interna, a més de les parteres que han d’ingressar.

Les recomanacions per aquestes visites són:

    •    Visites de només una persona.
    •    Visites curtes, de 30-60 minuts.
    •    Franges horàries de les visites: d’11 h a 13 h i de 17 h a 19 h.
    •    Higiene de mans i ús de mascareta quirúrgica abans d’accedir a la unitat.

D'altra banda, l’àrea quirúrgica de l'hospital ja ha adoptat la seva activitat habitual i s’està portant a terme tota la programació prevista.

Per a garantir la seguretat de totes les intervencions quirúrgiques es fa una PCR als pacients abans de la cirurgia per a confirmar o descartar la presència del virus i adoptar les mesures de seguretat més adequades.

Només 3 pacients amb Covid-19

Pel que fa a les dades de la darrera setmana,  no hi ha cap professional de la Fundació que hagi testat positiu per Covid-19, romanen 3 pacients ingressats amb aquest coronavirus i s'han produït 109 altes de pacients amb aquesta passa.