coronavirus

Els marxants de roba i complements tornen al mercat setmanal d'Olot

Aquest dilluns, 25 de maig, 40 paradistes que ho han demanat ja seran al Firalet d’Olot en els horaris habituals de venda

per NacióGarrotxa, Olot | 22 de maig de 2020 a les 13:43 |
El mercat setmanal dels dilluns a Olot durant l'estat d'alarma. | Foto: Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l’entrada en la fase 1 del desconfinament per la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la COVID-19 el passat 18 de maig a tota la regió sanitària de Girona, els mercats de venda no sedentària poden retornar a l’activitat amb determinades limitacions.
 

En aquest sentit, aquest dilluns 25 de maig els 40 marxants de roba i complements que ho han sol·licitat a l’Ajuntament d’Olot podran tornar a muntar les seves parades al Firalet en els horaris habituals de venda, mentre que les parades 44 d’alimentació i planter continuaran situades al Firal i al Firal Petit.
 

En general a tota la superfície ocupada pel mercat setmanal caldrà que els compradors procurin mantenir la distància de separació interpesonal de 2 metres, evitar aglomeracions i esperar el torn darrere la línia, tot seguint les indicacions i senyals marcats.

També, serà obligatori l’ús de guants per a poder manipular els productes o l’ús d’hidrogels desinfectants, així com l’ús de mascareta a tot l’espai on se celebra el mercat setmanal de productes frescos, roba i complements.


Es recomana pagar amb targeta de crèdit, en la mesura del possible, i utilitzar els contenidors habilitats per a dipositar els guants i les mascaretes emprades.

Com a mesura de prevenció es recomana circular per la dreta.
 

Cartell amb les mesures i recomanacions actualitzades per al públic els dilluns de mercat a Olot. Foto: @olotuit.

 

Participació