Educació

El Rotary Club Olot-la Garrotxa dóna material escolar per als alumnes de la comarca al Consorci d’Acció Social

Són 45 tauletes mòbils i material de papereria que l’ens comarcal, després d’avaluar les necessitats de les famílies de la comarca, distribuirà equitativament

per NacióGarrotxa, Olot | 15 de maig de 2020 a les 12:13 |
Instantània de part del material donat a l'entrada de l'Ajuntament d'Olot. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Rotary Club Olot-la Garrotxa ha fet una important donació de material escolar per als alumnes que en necessiten per a les tasques escolars i educatives.

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot, amb la col·laboració dels professionals docents dels diferents centres educatius, són els encarregats de gestionar el repartiment equitatiu d’aquest material i fer-lo arribar a tots els alumnes de la comarca que els calgui per a poder continuar, amb garanties, les tasques del tercer trimestre del curs acadèmic.


Des del passat mes de març, els centres educatius catalans van tancar les seves portes per la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la Covid-19. Aquest tancament ha suposat un canvi de plantejament en la forma de cursar el tercer trimestre.

La proposta des del Departament d’Educació ha estat el treball telemàtic, fet que ha suposat que els infants en edat escolar hagin de seguir el curs a distància, tot generant una sèrie de necessitats a nivell de connexió i de materials.

 

Alguns dels materials escolar donats pel Rotary Club Olot-la Garrotxa. Foto: @olotuit.


El Rotary Club Olot-la Garrotxa –que entre els seus objectius té el de millorar el benestar social al nostre territori tot apostant per la igualtat d’oportunitats–, ha fet una donació de 45 tauletes mòbils i de material de papereria (retoladors, llapis de colors, paper, etc.), perquè l’ens comarcal, després d’avaluar les necessitats de les famílies de la comarca, ho distribueixi.


El president del Consorci d’Acció Social i batlle d’Olot, Pep Berga, i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, han volgut agrair al president del Rotary Club Olot-la Garrotxa, Miquel Calm, la donació i el compromís d’aquesta entitat amb el territori.
 

Participació