El jutge envia a presó l'home que va apunyalar el seu pare a Olot

Ordena presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte de temptativa d'homicidi

David Chergui durant el judici que el va condemnar a 3 anys de presó per un delicte similar.
David Chergui durant el judici que el va condemnar a 3 anys de presó per un delicte similar. | ACN.
NacióGarrotxa
13 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:12h
El Jutjat d'Instrucció número 1 d'Olot ha dictat presó per a l'home de 43 anys que divendres passat va apunyalar el seu pare durant una discussió en un pis del barri de Sant Cristòfol d'Olot. S'ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte de temptativa d'homicidi.

L'home, David Chergui –ja condemnat per fets similars l'any 2012– va clavar-li diverses ganivetades al coll i a un lateral del tòrax. Els Mossos van detenir i la víctima, de 74 anys, va ingressar a l'hospital d'Olot amb ferides de poca gravetat.

No era el primer cop que el fill l'agredia. L'Audiència el va condemnar a 3 anys de presó per disparar-li un arpó de pesca i ferir-lo al març del 2011. A més també el van condemnar per haver agredit una parella a cops de martell a Olot l'any 2008.

L'apunyalament va tenir lloc en un primer pis del carrer Sant Cristòfol d'Olot. Eren cap a les quatre de la tarda quan el fill, David Chergui, es va discutir amb el pare i li va clavat un ganivet. L'home va patir tres ferides a l'alçada del coll i una en un dels laterals del tòrax.