El Club Patí Hoquei Olot fitxa Aniol Mangas per a la lliga Nacional Catalana

L'actual coordinador esportiu de l'entitat deixa el Girona CH de l'OK Lliga

NacióGarrotxa
13 de maig del 2020
L'olotí Aniol Mangas jugarà ara pel Club Pató Hoquei Olot.
L'olotí Aniol Mangas jugarà ara pel Club Pató Hoquei Olot. | @olotelevisio.
El mercat de Nacional Catalana d'hoquei patins ja bull i els equips comencen a planificar les seves plantilles de cara al vinent curs 2020-2021. És el cas del Club Patí Hoquei Olot (CPHO), que ha confirmat el fitxatge d'Aniol Mangas, actual coordinador de l'entitat esportiva, com a jugador en la pròxima temporada  ala lliga Nacional Catalana.

El jugador, format a la base del CPHO, ha prioritzat el fet de poder jugar amb el club davant l’opció de continuar jugant a l’OKLliga pel Girona CH. Un fet que des de l'entitat li agraeixen moltíssim, segons han fet públic en un comunicat, en què valoren "enormement" que hagi optat per competir amb el club garrotxí.

El jugador olotí es va formar a la base del club fins que va marxar a jugar en categories superiors. Cal destacar que va competir amb el CH Mataró i va aconseguir l’ ascens a Ok Lliga. En aquesta màxima categoria ha estat en diversos clubs, com el Pas Alcoy, el CP Manlleu, el CP Vic  i aquesta passada temporada en el Girona CH, tot aconseguint una meritòria cinquena posició final i disposant de molts minuts de joc durant  tota la lliga.

En tots els clubs que ha estat, Aniol Mangas sempre s'ha caracteritzat per un gran lliurament a la pista i per donar el millor de si mateix en cada partit.