La cursa Pels Camins dels Matxos es posposa a l'abril de 2021

Tots els corredors ja llistats romanen automàticament inscrits per l'edició del 18 d'abril de 2021, amb cinc recorreguts per Osona i la Garrotxa

La cursa Pels Camins dels Matxos durant l'edició de 2019.
La cursa Pels Camins dels Matxos durant l'edició de 2019. | Josep M Montaner.
NacióGarrotxa
08 de maig del 2020
L'organització de la cursa Pels Camins dels Matxos ha decidit, davant les dificultats imposades per l'estat d'alarma, ajornar l'edició que s'havia de fer aquest 2020 i posposar-la fins al 18 d'abril de 2021, tal com explica el Centre Excursionista Torelló en un comunicat.

La prova –que fa cinc recorreguts entre el Cabrerès, Bellmunt i el Puigsacalm– s'havia de celebrar inicialment el 19 d'abril d'enguany, però amb l'esclat de la pandèmia del coronavirus, es va posposar a una segona data, el 21 de juny, per a no col·lapsar el calendari de curses de la tardor. Finalment, però, s'ha decidit cancel·lar l'edició d'aquest 2020 i posposar-la amb tots els recorreguts al 18 d'abril de l'any que ve.

Segons Lambert Guix, president del Centre Excursionista Torelló, "ho hem fet perquè volem fer les coses de la millor manera possible i celebrar un esdeveniment de qualitat que puguin gaudir tots els participants".

Els corredors que formaven part de la llista romanen automàticament inscrits per l'edició de 2021. En cas de no poder participar-hi, els participants es poden donar de baixa enviant un correu electrònic a [email protected] entre el 18 i 31 de maig i recuperaran un reemborsament del 100% de la seva inscripció.