El Gremi de Perruqueries d’Olot i Comarca recomana obrir dilluns 11 de maig

Consideren que avui, que els és permès d'aixecar la persiana, ni disposen de la informació ni de les mesures necessàries per a tornar a l’activitat

Membres del Gremi de Perruqueries d'Olot i Comarca durant la festa anual el passat 2019.
Membres del Gremi de Perruqueries d'Olot i Comarca durant la festa anual el passat 2019. | @perruquersolot.
NacióGarrotxa
04 de maig del 2020
Les perruqueries i els centres d’estètica formen part dels primers establiments autoritzats per a la seva obertura en la reculada del confinament imposat per l'estat d'alarma. D’acord amb el procés de desconfinament per la Covid-19, se’ls permet obrir aquest dilluns 4 de maig amb cita prèvia i aforament limitat.  
 
El Gremi de Perruqueries d’Olot i Comarca manté que, en aquests moments, no disposa de tota la informació necessària per a poder aixecar la persiana dels negocis. Segons la presidenta de l’entitat, Margarita Desplans, estan a l’espera de conèixer els detalls de la seva tornada a la feina.

Segons Desplans, “tenim molts dubtes: ens falta un protocol que ens indiqui com hem de treballar i amb quins equips ho hem de fer per a complir amb les mesures de seguretat”. A més, assegura que molts dels proveïdors no els han pogut dispensar el material que els fa falta per a tornar a obrir el local.
 
Per aquest motiu, la presidenta del Gremi de Perruqueries d’Olot i Comarca afirma que “tot i les ganes de tornar a treballar, hem de recomanar que aquest dilluns 4 de maig no s’obri”. Segons Desplans, “preferim esperar una setmana més i fer-ho amb totes les garanties”.     
 
El Gremi de Perruqueries d’Olot i la Garrotxa demana comprensió a la ciutadania. Des de l’inici de l’estat d’alarma assegura que han rebut nombroses trucades demanant-los la data d’inici del servei. Tot i les ganes de tornar a veure els clients, des del Gremi aconsellen esperar uns dies, fins l’11 de maig, i reprendre de forma progressiva la seva activitat per a garantir les màximes condicions de seguretat.