VÍDEO Turisme Garrotxa engega una campanya per a reactivar el turisme de proximitat

“La Garrotxa en pausa” té l'objectiu evocar els paisatges de la comarca perquè continuïn presents en l’imaginari col·lectiu i anunciar que tot estarà a punt per a acollir clients quan la situació ho permeti

Una de les imatges del vídeo «La Garrotxa en pausa» de Turisme Garrotxa.
Una de les imatges del vídeo «La Garrotxa en pausa» de Turisme Garrotxa. | @turismegarrotxa.
NacióGarrotxa
16 d'abril del 2020

En aquests moments complexos i incerts per a les destinacions i per a les empreses turístiques arran de la situació generada per la imposició de l'estat d'alarma arran de crisi sanitària de la Covid-19, Turisme Garrotxa ha creat la campanya “La Garrotxa en pausa”. La campanya té com a objectiu evocar els paisatges de la Garrotxa perquè aquests continuïn estant presents a l’imaginari col·lectiu. Així, s’ha elaborat un vídeo amb imatges evocadores de la comarca i amb el missatge que, malgrat que el sector turístic ara es troba “en pausa”, aquest no deixa de preparar-se per tornar a acollir clients quan la situació ho permeti.

La campanya es difon a través d'aquesta pàgina web de Turisme Garrotxa i dels perfils de l’entitat a les diferents xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube), amb les etiquetes #quedatacasa #lagarrotxatespera #garrotxa i #lagarrotxatotlany.

Junt amb el vídeo, es continuarà promovent difusió de diferents propostes per a passar millor el confinament, com ja s'ha fet des del principi d'aquest episodi.

La campanya tindrà una segona part, amb un nou vídeo, que compartirà amb el primer l’objectiu de transmetre la reobertura progressiva de les empreses turístiques, si bé en aquest cas tindrà un missatge molt més centrat a convidar a tornar a venir a la Garrotxa, i a gaudir-la per a passar-hi les vacances.

Paral·lelament, Turisme Garrotxa i el sector turístic de la comarca treballen per a dissenyar una estratègia de reposicionament de la comarca mitjançant un procés de co-ideació sota els criteris de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que al llarg dels darrers 19 anys ha estat el marc de referència per al disseny de les estratègies de desenvolupament turístic de la Garrotxa.

A l’inici de la crisi, Turisme Garrotxa va adaptar la pàgina principal del web amb una imatge que evoca tranquil·litat i acompanyada del lema “La Garrotxa t’espera” #quedatacasa, tot convidant els visitants que és moment de romandre a casa i que la comarca els esperarà quan sigui el moment.

De fet, des de Turisme Garrotxa proposen un seguit de diferents idees per a passar el confinament, totes relacionades amb la Garrotxa.